teemapeli

Avatkaa sydämenne ja mielenne!

Rakkaat siskot ja veljet, aika on lähellä. Olemme odottaneet sitä kuin kuuta nousevaa. Moni teistä on tuntenut sen, nähnyt sen unissaan: maailma on meidän. Ja me olemme maailma. Kaikki me olemme yhtä: niin ihmiset täällä siirtokunnassa kuin tuntemattomat elämänmuodot porttiemme ulkopuolella. Emme vielä tiedä, keitä he ovat, vaikka tunnemme heidän läsnäolonsa.

Tuottoisia uutisia!

Janet! Janet, armas sihteerini! Otappas paperi ja kynä esille, niin sanelen sinulle mitä komission kokouksesta kuulin tänään! Uuden maailman portit avataan kohta ja jokainen yrittäjä pääsee laillisesti tutkimaan tätä planeetta. Tätähän meidän osakkeenomistajat on odottaneet jo monta vuotta! Janet, pääsemme vihdoinkin käsiksi tämän planeetan resursseihin! Sinun täytyy järjestää kokous, kutsu kaikki osakkaat koolle.

Toverit!

Olemme jo useamman vuotta olleet suljettuina tähän tukikohtaan. Neuvosto väittää, että se on omaksi turvaksemme, mutta minä sanon, että he tekevät niin pitääkseen meidät vallassaan!

Terveisiä tuntemattomasta, osa I

Olen odottanut jo kuukauden komission lupaa tutkimusmatkalleni. Retkikunta on ollut koossa jo kesän alusta asti, mutta virallista lähtölupaa emme ole vielä saaneet. Epäviralliset lähteet kertovat, että keväinen tutkimusretkikunnan katoaminen on saanut komission varovaiseksi lupien myöntämisessä, toiset väittävät, että siirtokunnan rakentaminen on tärkeämpää kuin ympäröivien alueiden tutkiminen.

Traconiassa varustetaan tutkimusretkikuntia

Muistatko vielä, kuinka Traconian historia on aikojen saatossa kehittynyt? Menneiden vuosien tärkeimpiä tapahtumia vallankaappauksineen ja maailmanloppu-uutisineen voi palautella mieliin Traconian lyhyeen historiikkiin perehtymällä.

Tilaa syöte RSS - teemapeli