Tietoa yhteistyökumppaneille

Myynti- ja markkinointimahdollisuuksia Tracon 8:ssa

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon 8 järjestetään 14.15. syyskuuta 2013 Tampere-talossa. Kahdeksatta kertaa järjestettävä Tracon on vakiintunut ja odotettu osa Suomen coni­vuotta.

Tracon on tapahtuma rooli-, lauta-, strategia- ja kortti­pelien sekä animen ja mangan eli japanilaisen animaa­tion ja sarjakuvan harrastajille. Traconin ohjelmasta löytyy muun muassa asiapitoisia esitelmiä ja paneeleja, musiikki-, kamppailu- ja tanssiesityksiä sekä erilaista interaktiivista ohjelmaa kuten käsityö- ja taideaiheisia työpajoja ja tanssiharjoituksia. Suosituin ohjelmanu­mero on vuodesta toiseen ollut cosplaykilpailu.

Tracon 8 rahoitetaan lippu-, sponsori- ja avustustu­loilla. Tapahtuma tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma ei tavoittele voittoa eikä se maksa tekijöil­leen palkkaa tai osinkoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen.

Sponsoriksi?

Yrityksenne on lämpimästi tervetullut Traconin spon­soriksi! Sponsorisopimukset räätälöidään yrityksen tarpeita vastaaviksi.

Tarjolla on myyntipöytätilaa ja mainosmahdollisuuksia Tracon 8:n ohjelmalehdessä, web-sivustollamme ja tapahtumaviikonlopun aikana kävijöitä Tampere-talossa opastavilla infonäytöillä.

Sponsorisopimuksen hinta määräytyy sen sisällön mukaan. Lisäksi kaikki sponsorimme saavat logonsa web-sivustomme yhteistyökumppanisivulle sekä ohjelmalehteen.­

Harrastajille on tuttuun tapaan tarjolla myös Suomen suurin Taidekuja sekä varsinaisia myyntipöytiä edullisempia käsityöläispöytiä. Traconin aihepiirin harrasteyhdistykset saavat myös esittelypöydän myyntipöytiä edullisemmin.

Lue lisää käsityöläispöydistä »

Myyntitila

Myyntitilat sijaitsevat Tampere-talon Sorsapuisto-salissa. Tracon on saanut sijainnista paljon positiivista palautetta edellisten vuosien kävijöiltä sekä myyjiltä. Pöytien ympärillä on jatkuvasti
vilinää, sillä tapahtumaan tullaan myös tekemään ostoksia. Myyntipöytäalue on avoinna lauantaina kello 10–18 ja sunnuntaina kello 10–16.

Traconin myyntitilat hinnoitellaan uuden neliöhinnoittelun mukaan:

 •     5 - 7 m2 maksaa 57€ /m2.
 •     8 m2 tai enemmän maksaa 62€ /m2.
 •     Vähintään 5 m2 myyntitilaa sisältää 1 pöydän. Suositeltava tila telineen kanssa: 6-7 m2.
 •     Vähintään 8 m2 sisältää 2 pöytää. Suositeltava tila 2 pöydälle 10m2.
 •     Vähintään 12 m2 sisältää 3 pöytää. Suositeltava tila 3 pöydälle 15 m2.
 •     Vähintään 18 m2 sisältää 4 pöytää. Suositeltava tila 4 pöydälle 18 - 21 m2.
 •     Vähintään 20 m2 sisältää 5 pöytää. Suositeltava tila 5 pöydälle: 20+ m2.

Yhden myyntipöydän koko on 180 cm x 80 cm.

Hinta sisältää tarvittavan määrä tuoleja, esimerkiksi 1-2 tuolia pöytää kohden. Pöytien ottaminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Alueelle voi tuoda omia telineitä ja rakennelmia, joista emme erikseen veloita. Kaikkien rakennelmien on oltava turvallisia eikä seiniin tule kiinnittää mitään. Kaikkien varastojen on myös mahduttava ostetun myyntitilan sisälle, varaa siis riittävästi tilaa myyjille ja varastoille.

Paikkavarauksia emme valitettavasti voi ottaa vastaan, jotta salin myyntipaikat saadaan järkevästi sommiteltua. Toiveita voi kuitenkin esittää, esimerkiksi listaamalla halutut myyntialueet tai alueen muodon. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Myyntipaikat tullaan jakamaan tilajärjestelyjen sujuvuuden pohjalta. Ensimmäisenä varauksen tehneet ovat etusijalla – ole siis meihin pian yhteydessä.

Myyntialueet ovat yleisesti malliltaan suorakulmion muotoisia. Pienemmät saarekkeet voidaan jakaa kahtia isompien myyjien kesken, jolloin on mahdollista saada myös kolmionmuotoinen alue. Myyntitilan on suositeltavaa olla syvyydeltään vähintään 2,5m, jotta tilaa on riittävästi pöydille, myyjille ja laatikoille. Syvyyden on oltava kuitenkin vähintään 2m. Pyrimme saamaan pohjakartan valmiiksi mahdollisimman pian, jotta myyjät pääsevät suunnittelemaan pöytiensä sommittelua ja koristelua.

Mainokset

Vähintään 900€ neliömetritilaa ostaneet saavat myös 20 % alennusta mainoksista. Jokaiseen sopimukseen kuuluu myös maininta yrityksestä ohjelmalehdessä sekä tapahtuman web-sivuston yhteistyökumppaniosiossa.

Ohjelmalehti

Ohjelmalehti on tehokas mainospaikka, sillä lähes jokainen kävijä selaa sen lävitse. Lehti painetaan värillisenä ja jaetaan maksutta kaikille kävijöille. Monet säilyttävät sen myös muistona tapahtumasta.

 • 1/2 sivua: 200 €
 • 1 sivu: 300 €
 • 2 sivua: 600 € (keskiaukeama ohjelmakarttaa varten)
 • Sisäkansi: 500 €
 • Takakansi: 800 €

Web-mainos

Web-mainos näkyy sivustomme www.tracon.fi kaikilla sivuilla. Mainoksia näytetään joka sivulla vakiomäärä, joten mainoksenne näkyy keskimäärin vähintään joka kolmannella sivulatauksella. Mainosbannerin tulee olla 196px leveä ja 60-200px korkea.

 •     Webbibanneri: 50 €

Infonäyttömainos

Tampere-talon useat infonäytöt sijaitsevat hyvillä ja näkyvillä paikoilla ympäri taloa. Infonäytöillä näytetään Traconin omia tiedotuksia ja osana info-TV-kiertoa näytetään myös mainoksia. Kävijät seuraavat infonäyttöjä varsin tiiviisti, joten mainoksina ne ovat varsin näkyviä.

 •  Infonäyttömainos: 150 €

Aineiston toimitus

Hinnat eivät sisällä mainosten tuotantoa, mutta tuotantoyhteistyöstä voimme neuvotella erikseen. Valmiit aineistot tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen sponsori ät tracon.fi. Pyytäkää lisäohjeita jos mainosaineistonne ovat kooltaan yli 8 MB.

Yhteystiedot

Elli Ojaniemi
sponsori ät tracon.fi
040 579 1593

http://2013.tracon.fi

Hankintoja tekemässä / Kuva: Tiiti ja Timo Kellomäki

   Hankintoja tekemässä 2 / Kuva: Tiiti ja Timo Kellomäki