Iltabileet (S)

Traconin ikärajattomat iltabileet järjestetään lauantaina klo 19:00–01:00 Tampere-talolla Rondo- ja Studio-saleissa. Rondossa soi musiikki, ja Studio on rauhallisempi hengailutila, josta voi myös ostaa alkoholittomia virvokkeita.

Iltabileet sisältyvät tapahtumalipun hintaan.

Esiintyjät

Karmia

Visual Rock

KARMIA on helsinkiläinen vuonna 2010 perustettu Visual Rock -bändi. Yhtye imee vaikutteita japanilaisesta Visual Kei -scenestä, sekä musiikista ympäri maailmaa. Uusin single Rust julkaistiin toukokuussa ja bändi työstää parhaillaan uutta materiaalia, josta tullaan kuulemaan maistiainen myös Traconissa

 

Melodïcore

Trance, House, Hard Trance, Electro House, Hardcore and more...

Melodïcore on tamperelainen monen tyylin tuottaja ja DJ. Hänen virkistävä melodinen tyylinsä on piristänyt Suomen conien iltabileitä jo kaksi vuotta. Hän paranee yhä koko ajan tuottajana, joten tänä vuonna setti tulee olemaan vielä rankempaa kuin aiemmin. Varautukaa!

 

Discovers The Wonders

Electro House, Dubstep, Drum and Bass

DTW, eli upouuden ravebox.fi -sivuston resident dj:t Friado ja shoK tulevat soittamaan teille kovaa EDM-jytää. Varautukaa.

 

Nekasrof

Hardcore, Hardstyle, Freestyle

Nekasrof tarjoaa teille vain kaikista rankimpia ja kreiseimpiä DJ-settejä, jotka vetää koko kehonne mukaan! Tämä kaverin seteissä ei energiaa tai raskaita soundeja säästellä, sillä laidasta laitaan vaihtuvissa freestyle-seteissä hardstylen ja hardcoren raskaat bassorummut ja mukaansavetävät melodiat kuljettavat tärykalvonne uudelle aivan uudelle tasolle!

 

Distoryder

Electro, House ja kaikki niiden ympärillä

Distoryder on ruotsalais-taustainen tamperelainen 15 vuotta Traconin aikaan täyttävä Dj/Producer filled with hyper and agression!!

 

DJ:MARO

Nerd-kei

DJ:MARO on japanilainen DJ, tuottaja ja elokuvaohjaaja, joka on esiintynyt vuodesta 1997 nimellä DJ:MARONY. Hänen erikoisuutensa on laaja valikoima musiikkia iloisista, mukaantempaavista lauluista rajuihin raitoihin. Japanissa hän on osallistunut nerd-kei-skenen kehittämiseen järjestämällä useita klubitapahtumia. Vuonna 2013 hän perusti doujinshiryhmä Sanmagumon ja alkoi tuottaa suomalaista ja japanilaista kulttuuria yhdisteleviä doujinsheja ja tapahtumia.


Katso myös K18-iltabileet »