Toverit!

Olemme jo useamman vuotta olleet suljettuina tähän tukikohtaan. Neuvosto väittää, että se on omaksi turvaksemme, mutta minä sanon, että he tekevät niin pitääkseen meidät vallassaan!

Toverit! Viime aikoina olemme kuulleet huhuja, että uuden maailmamme tutkinta oltaisiin avaamassa kaikille siirtokuntamme asukkaille. Meidän tulee kaikin voimin edesauttaa tätä kehitystä. Meillä on ympärillämme rikas manner, odottaen niitä, jotka ottavat sen omakseen. Jokainen meistä on periytynyt tutkimusmatkailijoista. Jokaisen meistä esi-isät ovat lähteneet tutkimaan, mitä maailmalle on heille annettavaa, ja rakentaneet itselleen uuden kodin karttojen valkoisille läikille!

Siirtokunnassamme on toki monia muitakin, jotka haluavat lähteä tutkimaan uutta maailmaamme.
Tiedeväki epäilemättä haluaa rauhoittaa alueita paikaillisille eliöille. Minä sanon, että ne jotka suostuvat yhteiseloon, saavat rauhanlehvää, mutta vihamieliset eliöt alistamme!

Kauppakomppania haluaa kyllä sitoa meidät kaikki sopimusverkostoihinsa ja laittaa hintalapun jokaiselle löydetylle asialle. Minä sanon, että kunnon ihmiset tekevät toki yhteistyötä mutta eivät alistu rahan valtaan!
Uskonnolliset tahot löytävät varmasti pyhää jokaisesta pilvihuippuisesta vuoresta ja muinaisesta puunkäppyrästä. Minä sanon, että jokainen pyhittäköön omasta alueestaan ja antakoon muiden pitää omat maansa!

Toverit! Muistakaa kuitenkin, että väkivalta on vasta viimeinen tiemme. Ympärillämme on paljon vapaata maata. Ne jotka eivät lähde sitä tutkimaan, koittakoot vaikuttaa Neuvostoon jotta voimme lain puitteissa sitä lähteä valtaamaan. Jos Neuvosto ei tähän suostu, lähdemme ilman lupaa. Vain jos he meitä koittavat voimakeinoin estää, otamme oikeutetun väkivallan kapinaamme tukemaan.

Toverit! Yhteistyöllä me teemme tästä maailmasta paremman. Kohti valoisampaa huomista!

Lue lisää Traconin teemapelistä »

Tagit: