programme_internal_dumpdata_view

Liput

Tracon 8 on pääsymaksullinen tapahtuma. Pääsylippuja Traconiin myydään ennakkoon ja ovelta.

Tarjolla on viikonloppulippuja, lauantailippuja ja sunnuntailippuja. Lauantailippu on voimassa sunnuntaiaamuun. Sunnuntailippu puolestaan oikeuttaa sisäänpääsyyn heti lauantain vaihduttua sunnuntaiksi.

Ennakkolippuja sai Traconin verkkokaupasta. Tänä vuonna lippukauppaan tehtiin pari uudistusta aiempiin vuosiin verratuna. Liput maksettiin heti oston yhteydessä nettipankkitunnuksilla. Toisena uutuutena aikaisempi varaaja sai liput hieman edullisemmin. Verkkokaupasta lippuja sai perjantaihin 23. elokuuta asti ja myynti verkossa on nyt päättynyt.

Lippujen hinnat

Kaikkein edullisimmin pääsylippujen hankkiminen onnistui piipahtamalla Traconin eri tapahtumissa kiertävällä esittelypisteellä, jossa lippuja myytiin alennettuun hintaan.

  Koko viikonlopun lippu   Lauantailippu Sunnuntailippu

Traconin edustuspöydältä

Finncon, Animecon, Ropecon
Maksu käteisellä.

15,00 € 10,00 € 10,00 €

Traconin verkkokaupasta

viimeistään 14. heinäkuuta
Pankkien verkkomaksut

15,50 € * 10,50 € * 10,50 € *

Ippain myymälästä

Helsinki
17,50 €

Traconin verkkokaupasta

viimeistään 23. elokuuta
Pankkien verkkomaksut

17,50 € * 12,50 € * 12,50 € *

Ovelta
Lippuja rajoitetusti
Maksu käteisellä.

20,00 € 15,00 € 15,00 €

*) Postitettaviin verkkokaupan tilauksiin lisätään posti- ja käsittelykulut 1,50 €/tilaus.

Paikat lattiamajoitukseen

Lattiamajoituspaikkojen varaaminen on päättynyt.

Tracon järjestää lattiamajoitusta lähiseudun kouluilla pe-la- ja la-su-öinä. Majoituspaikkoihin voi olla kävelymatkaa pari kilometriä, ja lattiamajoituksen käyttäjän tulee varautua makuupussilla ja retkipatjalla. Lattiamajoituspaikan hinta on 10 euroa/hlö/yö, ja majoituspaikat varattiin Traconin verkkokaupasta.

Tietoa rannekkeista

Tracon 8:n pääsyliput ovat kangasrannekkeita. Ranneke on tapahtumaan saavuttaessa kiinnitettävä riittävän tiukasti, jotta se ei luiskahda itsestään pois. Ranteessa oleva ranneke kertoo järjestyksenvalvojille, että kävijällä on oikeus olla tapahtuma-alueella.

Rannekkeet on tehty kertakäyttöisiksi, jotta voimme varmistaa kävijän olevan maksava asiakas. Rannekkeen poistaminen esimerkiksi valokuvan ottamista varten ei siis ole mahdollista, koska sitä ei voi laittaa takaisin.