Kirpputori

Tracon järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa tapahtumakävijöitä palvelevan kirpputorin! Voit tuoda käytettyjä, vanhoja tahi tarpeettomia anime-, manga- tai ropeaiheisia tavaroitasi myytäväksi tapahtuman ajaksi. Henkilökunta hoitaa tavaroiden esilleasettelun ja myynnin, joten sinun tarvitsee vain tuoda tavarasi lauantaiaamusta paikalle ja hakea myymättömät tuotteet ja tuottosi sunnuntaina lähtiessäsi.

Toivomme, että suurin osa kirpputorille osallistuvista ilmoittaisi hyvissä ajoin ennakkoon osallistumisestaan, ja että mitä ovat tuomassa paikan päälle myytäväksi. Tarvitsemme osviittaa tuotavien tavaroitten määrästä, jotta voimme varata riittävästi pöytätilaa ja henkilökuntaa toiminnan pyörittämiseen.

Ilmoittaudu kirpputorille täyttämällä oheinen lomake (tekstinkäsittelyohjelmalla täytettävä RTF, tulostettava PDF) ja lähettämällä se täytettynä sähköpostiosoitteeseen kirpputori ät tracon.fi. Voit myös tuoda täytetyn listan lauantai-aamuna tavaroittesi mukana. Huom! Otamme vastaan ainoastaan niitä tavaroita myyntiin, jotka on ilmoitettu ennakkoon tai joiden mukana tuodaan täytetty lomake! Tavarat yksittäismerkataan hintalapuin, joista löytyy tavaran myyntiin tuonneen numero, hinta ja inventaarionumerointi. Lomakkeen numeron ja myyty-sarakkeen täyttää henkilökunta, muut kohdat ilmoittautuja. Toivoisimme tuotteita tuodessanne varmistavan että tuotteissa on hyvä paikka liimattaville hintalapuille. Käytännön syistä pyydämme hinnoittelemaan tuotteet kahden euron tarkkuudella. 

Kirpputori ottaa myytäviä tavaroita vastaan myyntipaikallaan Talvipuutarhassa lauantaina klo 10-12 välillä. Lauantaina kirpputori on auki kello 13-17 ja sunnuntaina kello 10-16. Tavaransa ja rahansa voi hakea sunnuntaina klo 16-17.

Muista tavaroita tuodessasi ja hakiessasi tuoda mukanasi henkilöllisyystodistus!

Hox! Kaikki kirpputorille myytäväksi tuodut tavarat ovat tuojan omalla vastuulla. Tracon ei vastaa kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista.