programme_internal_dumpdata_view

Uutiset

WCS-karsinnan tulokset

Kuva: Tapio MatikainenKuva: Tapio Matikainen

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Tässä World Cosplay Summit -karsinnan tulokset:

 1. Heidi Päivinen ja Maria Parviainen
  Melty de Granite ja Maxima Enfield
  sarjasta Shining Hearts
 2. Aino Peltokoski ja Kaisa Sarvela
  Sun Shang Xiang ja Bao Sanniang
  pelistä Dynasty Warriors 7
 3. Henna Lampinen ja Linda Seppälä
  Chacha ja Matsuhide Akechi
  sarjasta Sengoku Arashi ~Nobunaga no Shou~

Kunniamaininta:

 • Oona Salla ja Annina Hyytinen
  Shiny Chariot ja Atsuko Kagari
  sarjasta Little Witch Academia

Katso WCS-karsinnan kuvat Anikin kuvagalleriasta:

 

Vastaa kävijäkyselyyn!

Vastaa Traconin kävijäkyselyyn ja auta meitä tekemään seuraavasta Traconista vieläkin parempi! Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia.

Vastaa kävijäkyselyyn »

PS. Työvoimalle tulee myös erillinen palautekysely työvoimakuvioista! Voit vastata myös kävijäkyselyyn, vaikka olisitkin ollut Traconissa vänkärinä.

Löytötavarat Pirkanmaan löytötavaratoimistosta

Löytötavarat viedään huomenna kello 14 Pirkanmaan löytötavaratoimistoon.

Tracon 8 on ohi – kiitos kaikille!

Tracon 8 on ohi! Kiitos työvoimalle, ohjelmanpitäjille, conitealle, yhteistyökumppaneille sekä tietysti kaikille 5 477 kävijällemme!

Nähdään vuoden päästä! Seuraavat Traconit:

 • 13.–14.9.2014 Tracon 9
 • 5.–6.9.2015 Tracon X
 • 3.–4.9.2016 Tracon 11

Traconin lauantai on loppuunmyyty

Traconin lauantaipäivä on nyt loppuunmyyty. Lipunmyynti jatkuu illalla päiväruuhkan jälkeen noin kello 18-20.

Ohjelmaperuutuksia

Valitettavasti tästäkään Traconista ei selvitty tyystin ilman ohjelmaperuutuksia :( Seuraavat, ohjelmalehden ohjelmakartassa olevat ohjelmat on peruutettu:

 • Länsimainen anime
 • Suurin Pätijä -tietokilpailu
 • Eroguron kauneus
 • Metal Gear eli Hideo Kojima ja trollaamisen jalo taito

Näistä Suurimman pätijän tilalla esitetään live-uusinta Tracon IV:stä vuodelta 2009:

SEIS, tai tulee pampusta! Poliisisarjat animessa
Studio klo 13:00–13:45 – Mikko "Lmmz" Lammi

Poliisisarjat ovat television peruskauraa. Esityksessä otetaan katsaus siihen, miten rikoksenvastustajien toimintaa kuvataan erilaisissa animesarjoissa ja pohditaan kuinka kaukana todellisuudesta ollaan. Sisältää paljon vauhdikkaita videonäytteitä.

Katso päivitetty ohjelmakartta »

Mistä sisään?

Traconin sisäänpääsyjärjestelyt poikkeavat hieman aiemmin ilmoitetusta, joten tarkasta tästä mistä pääset sisään aamun ruuhkassa! Olennaisimpana muutoksena erikoislipunmyynti sijaitsee pääovella eikä Puisto-ovella. Erikoislipunmyynnissä vaihdetaan rikkinäiset rannekkeet ja ratkaistaan muutkin toimitusongelmat. Toisena muutoksena lipullisten jono sekä liputtomien jono ovat vaihtaneet paikkaa viime vuoteen nähden.

Minulla on jo ranneke

Laita ranneke ranteeseesi ja marssi suoraan pääovelle!

Jos saavut heti aamusta, varaudu pieneen jonotukseen. Lipullisten jono sijaitsee pääsisäänkäynnistä oikealla, Tampere-talon parkkipaikan puolella. Lipuntarkastus on nopeaa, ja ovien avautuessa kello 10:00 lipullisten jono purkautuu noin 15 minuutissa.

Myöhemmin päivällä voit kulkea myös Soolon ovesta ja Puistosisäänkäynnistä.

Ostan rannekkeen paikan päältä

Lipunmyynti löytyy lauantaiaamuna Tampere-talon etuvasemmalla sijaitsevasta teltasta. Jono lipunmyyntiin sijaitsee pääsisäänkäynnistä vasemmalla ja kulkee Tampere-talon pihasta Sorsapuiston suuntaan ja Yliopistonkadulle.

Lauantai-iltapäivästä sunnuntaihin lipunmyyntipiste sijaitsee Tampere-talon pääovella.

Lipunmyynti aukeaa kello 09:00. Kannattaa varautua noin puolen tunnin jonotukseen lipunmyynnissä.

Lauantaipäivälle on ovella myynnissä yhteensä noin 700 lauantai- ja viikonloppulippua. Kun tämä määrä tulee täyteen, on Traconin lauantaipäivä valitettavasti loppuunmyyty. Jos lippu on vielä ostamatta, parhaiten varmistat siis lipun saamisen tulemalla ajoissa jonottamaan.

Lipunmyynti jatkuu illalla iltapäiväruuhkan helpottaessa noin kello 19-20. Sunnuntairannekkeella tapahtumaan pääsee alkaen kello 00:00.

Vaihdan rikkinäisen / postin hukkaaman rannekkeen uuteen

Jos lipputilauksesi toimituksen kanssa oli ongelmia, asia korjataan pääoven tuntumassa sijaitsevassa erikoislipunmyynnissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa rannekkeesi etkä ole vielä ollut yhteydessä lipunmyyntiin, otathan viipymättä yhteyttä osoitteella liput ät tracon.fi.

Muutamille kyselleille on aikaisemmin ilmoitettu, että erikoislipunmyynti sijaitsisi Puisto-ovella. Tämä tieto ei valitettavasti pidä paikkaansa, vaan erikoislipunmyynti sijaitsee pääovella! Pahoittelemme väärää tietoa.

Minulle on luvattu ilmainen sisäänpääsy

Ohjelmanjärjestäjät, työvoima, myyjät, lehdistön edustajat, cosplaykisaajat sekä muut, joille on myönnetty vapaalippu, saavat rannekkeensa sekä mahdollisen nimilappunsa eli badgensa Puisto-ovelta.

Puisto-ovella ei ole lipunmyyntiä. Aamuruuhkassa Puisto-ovi palvelee ainoastaan vapaalipun saajia, mutta myöhemmin päivällä myös muut rannekkeelliset - siis myös kävijät, joilla on jo pääsylippu - voivat kulkea Puisto-ovesta.

En vieläkään tiedä, mihin mennä!

Lipunmyynti avustaa sisäänpääsyyn liittyvissä kysymyksissä osoitteessa liput ät tracon.fi. Koko tapahtuman ajan, myös yöllä, sinua palvelee infopuhelin numerossa 044 781 5500.

 

Korjaus ohjelmalehteen: Overworldin showtime klo 21:00, ei 21:30

Ohjelmalehteen on päässyt valitettavasti väärää tietoa koskien Overworldin esiintymisaikaa K18-iltabileissä. Overworldin showtime on 21:00 eikä 21:30, kuten ohjelmalehdessä on ilmoitettu. Pahoittelemme virhettä.

Lue lisää K18-iltabileistä »

Lattiamajoitusohjeet lähetetty majoittujille

Lattiamajoitusohjeet on nyt lähetetty majoittujille. Voit myös lukea majoitusohjeen selaimessasi. Tarkista kuitenkin sähköpostistasi, kumpaan majoituskouluun sinut on sijoitettu. Jos olet varannut lattiamajoituspaikkoja mutta et saanut lattiamajoitusohjetta sähköpostiisi, ota viipymättä yhteyttä lipunmyyntiin sähköpostitse osoitteella liput ät tracon.fi.

Varmistathan yöpaikkasi ennen tapahtumaan lähtöä! Tampere-talossa ei saa nukkua.

Lue lattiamajoituksen ohje »
Lisää majoitusvaihtoehtoja »

Majoitusvaraus suljettu

Lattiamajoituspaikkojen varaaminen on nyt päättynyt. Paikkoja ei saa enää tapahtumasta, joten varmista että sinulla on yöpaikka Traconin ajaksi!

Sivut

Tilaa syöte Tracon 7 » Uutiset