Mistä sisään?

Traconin sisäänpääsyjärjestelyt poikkeavat hieman aiemmin ilmoitetusta, joten tarkasta tästä mistä pääset sisään aamun ruuhkassa! Olennaisimpana muutoksena erikoislipunmyynti sijaitsee pääovella eikä Puisto-ovella. Erikoislipunmyynnissä vaihdetaan rikkinäiset rannekkeet ja ratkaistaan muutkin toimitusongelmat. Toisena muutoksena lipullisten jono sekä liputtomien jono ovat vaihtaneet paikkaa viime vuoteen nähden.

Minulla on jo ranneke

Laita ranneke ranteeseesi ja marssi suoraan pääovelle!

Jos saavut heti aamusta, varaudu pieneen jonotukseen. Lipullisten jono sijaitsee pääsisäänkäynnistä oikealla, Tampere-talon parkkipaikan puolella. Lipuntarkastus on nopeaa, ja ovien avautuessa kello 10:00 lipullisten jono purkautuu noin 15 minuutissa.

Myöhemmin päivällä voit kulkea myös Soolon ovesta ja Puistosisäänkäynnistä.

Ostan rannekkeen paikan päältä

Lipunmyynti löytyy lauantaiaamuna Tampere-talon etuvasemmalla sijaitsevasta teltasta. Jono lipunmyyntiin sijaitsee pääsisäänkäynnistä vasemmalla ja kulkee Tampere-talon pihasta Sorsapuiston suuntaan ja Yliopistonkadulle.

Lauantai-iltapäivästä sunnuntaihin lipunmyyntipiste sijaitsee Tampere-talon pääovella.

Lipunmyynti aukeaa kello 09:00. Kannattaa varautua noin puolen tunnin jonotukseen lipunmyynnissä.

Lauantaipäivälle on ovella myynnissä yhteensä noin 700 lauantai- ja viikonloppulippua. Kun tämä määrä tulee täyteen, on Traconin lauantaipäivä valitettavasti loppuunmyyty. Jos lippu on vielä ostamatta, parhaiten varmistat siis lipun saamisen tulemalla ajoissa jonottamaan.

Lipunmyynti jatkuu illalla iltapäiväruuhkan helpottaessa noin kello 19-20. Sunnuntairannekkeella tapahtumaan pääsee alkaen kello 00:00.

Vaihdan rikkinäisen / postin hukkaaman rannekkeen uuteen

Jos lipputilauksesi toimituksen kanssa oli ongelmia, asia korjataan pääoven tuntumassa sijaitsevassa erikoislipunmyynnissä. Jos sinun tarvitsee vaihtaa rannekkeesi etkä ole vielä ollut yhteydessä lipunmyyntiin, otathan viipymättä yhteyttä osoitteella liput ät tracon.fi.

Muutamille kyselleille on aikaisemmin ilmoitettu, että erikoislipunmyynti sijaitsisi Puisto-ovella. Tämä tieto ei valitettavasti pidä paikkaansa, vaan erikoislipunmyynti sijaitsee pääovella! Pahoittelemme väärää tietoa.

Minulle on luvattu ilmainen sisäänpääsy

Ohjelmanjärjestäjät, työvoima, myyjät, lehdistön edustajat, cosplaykisaajat sekä muut, joille on myönnetty vapaalippu, saavat rannekkeensa sekä mahdollisen nimilappunsa eli badgensa Puisto-ovelta.

Puisto-ovella ei ole lipunmyyntiä. Aamuruuhkassa Puisto-ovi palvelee ainoastaan vapaalipun saajia, mutta myöhemmin päivällä myös muut rannekkeelliset - siis myös kävijät, joilla on jo pääsylippu - voivat kulkea Puisto-ovesta.

En vieläkään tiedä, mihin mennä!

Lipunmyynti avustaa sisäänpääsyyn liittyvissä kysymyksissä osoitteessa liput ät tracon.fi. Koko tapahtuman ajan, myös yöllä, sinua palvelee infopuhelin numerossa 044 781 5500.