Maistiaisia cosplayohjelmasta

Traconissa käydään tunnetusti Suomen kovatasoisimmat cosplaykisat, mutta Traconin tarjonta ei siihen lopu! Tässä maistiasia tulevan tapahtuman cosplayaiheisesta ohjelmasta:

Cosplay – aloittelijan opas
Jenni "Rika" Aro, Aino "Yuurei" Alasmaa ja Anna "Kage" Alasmaa

Cosplayn harrastaminen kiinnostaisi, mutta tuntuu, etteivät taidot, raha tai uskallus riitä? Tämän luennon jälkeen mikään edellä mainituista ei ole hyväksyttävä tekosyy! Luennolla jaamme hyväksi havaittua tietotaitoa sekä kantapään kautta opittuja vinkkejä, joiden avulla toivomme sinunkin pääsevän alkuun harrastuksessa tai syventävän taitojasi. Pohdimme myös muun muassa itselle sopivan hahmon valintaa, kaavojen piirtämistä ja budjetointia. Luento on aloitteleville cosplayharrastajille suunnattu, mutta kokeneemmatkin ovat tervetulleita kuuntelemaan mietteitämme ja jakamaan omia kokemuksiaan.

Tuhat ja yksi asetta
Sora "LEd" Hietala ja Sara "Sugi" Hietala

On pitkää ja lyhyttä, paksua ja kapeaa, painavaa ja kevyttä. Aseita on tosiaan monenmoista. Tervetuloa tutustumaan aseiden ihmeellisen väkivaltaiseen maailmaan sekä tapaamaan niiden käyttäjiä!

Cosplaydeitti
Tiitu "NaruDossu" Vihakara, Sora "LEd" Hietala ja Janina "Sipe" Lindeberg

Cosplaydeitti on humoristinen Napakymppi-tyylinen show-ohjelma, jossa animehahmot löytävät Kohtalon Valittunsa! Cosplaydeitissä on neljä erilaista kierrosta: hetero-, shoujo-ai-, shounen-ai- ja sekakierros. Jokaisella kierroksella on neljä osallistujaa, joista yksi esittää kysymyksiä ja loput kolme vastaavat. Kysyjä ja vastaajat erotetaan sermillä, jotta ulkonäkö ei vaikuta kumppanin valintaan. Vastauksien perusteella kysyjä valitsee itselleen kumppanin ja yhdessä he saavat palkintomatkan!

 

PS. Cosplaykisojen säännöt ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan tällä viikolla!