Lisää roolipeliohjelmaa!

Parhaillaan Espoon Dipolissa käynnissä olevan 20. Ropeconin kunniaksi ajattelimme julkistaa hieman lisää roolipeliohjelmaa!

Pelinjohtamisen ABC – Kuinka suunnitella ja johtaa roolipelikampanja
Joonas Katko

Oletko kiinnostunut pöytäroolipelin johtamisesta, mutta et tiedä, miten aloittaisit? Onko sinulla kasa ideoita, mutta ei yhtään kokemusta pelinjohtamisesta? Oletko lukenut internetistä fiilistelyä eeppisestä rytinästä ja haluat itse samaa? Jos muut pystyvät tähän mikset sinä pystyisi? Tule kuuntelemaan vinkkejä roolipelikampanjan suunnitteluun, toteuttamiseen ja johtamiseen.

Sabotöörin käsikirja
Janne Kemppi

Miten maanalaisen sodankäynnin ammattilaisia koulutetaan, varustetaan ja lähetetään matkaan länsimaisessa toimintaympäristössä? Tässä luennossa sytytetään Eurooppa tuleen.

Taikuuskoulutus
Elli Oravainen

Miten kaikenmaailman taikojat, taikurit, velhoilijat ja noiturit hankkivat oppinsa ja mitä ne sisältävät? Mihin niitä on tarkoitus käyttää? Kuka niitä voi ja saa käyttää? Mistä lähtien salaiset (tai hyvinkin julkiset) sisäoppilaitokset alkoivat yleistyä fantasiassa ja mitä sitä ennen oli? Silmäys magiikkakoulutuksen kirjallisuushistoriaan.